hyG Fogkefe

hyG Fogkefe

hyG Ionic Action - Japán Ionizációs Fogkefe

A hyG fogkefe megváltoztatja fogaink polaritását, megtörve ezáltal a lepedék és fogaink között kialakult ionos kötést. Fogaink így a lepedéket a negatív polaritású fogkefe felé taszítják, a lepedék még a nehezen elérhető helyekről is teljesen eltűnik.

Cégünk az eredeti japán gyártmányú hyG fogkefe magyarországi importőre. Észak-Amerikában és Japánban már több mint 100 millió darabot adtak el 1984 óta a hyG Ionic Action fogkeféből. Magyarországon az elmúlt 10 évben több 10 ezren használják a legnagyobb megelégedéssel!

Próbálja ki Ön is, rendelje meg most!

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

hyG Ionic Action Fogkefe

A hyG fogkefe ionizáló hatásának köszönhetően egy forradalmian új eszköz a fogápolásban, mely segít eltávolítani a hagyományos fogkefék által hátrahagyott kártékony lepedéket. Az új technológiának és formatervezésnek köszönhetően biztosítja a csillogó fogakat, egészséges ínyt és a friss leheletet. Ha a legjobbat akarja családjának, vegye kezébe a fogápolásukat a hyG fogkefével! A hyG fogkefe megváltoztatja fogaink polaritását, megtörve ezáltal a lepedék és fogaink között kialakult ionos kötést. Fogaink így a lepedéket a negatív polaritású fogkefe felé taszítják, a lepedék még e nehezen elérhető helyekről is teljesen eltűnik. Cégünk a japán gyártmányú hyG fogkefe magyarországi importőre. Észak-Amerikában és Japánban már több mint 100 millió darabot adtak el 1984 óta a hyG Ionic Action fogkeféből.

Facebook